Scroll to top

DGNB-Certificering

I markedet ser vi et stigende krav omkring DGNB-certificering af bygninger, byområder, kontorbygning, etageejendomme, børne- og undervisningsinstitutioner og hospitaler.

Denne certificering er med til at skabe et sundere og grønnere samfund, ved at sikre et bæredygtigt byggeri i Danmark. DGNB-certificering er opdelt i sølv, guld og platin. Byggeprojektet evalueres indenfor fem hovedområder: Miljømæssig kvalitet, social kvalitet, teknisk kvalitet og proceskvalitet. Følgende områder evalueres ud fra en DGNB-evalueringsmatrix og point omregnes til en score, som definerer hvilken DGNB-certificering man bliver tildelt.

Med Teamtronic har du altid en sikker belysningsleverandør og sparringspartner, der kan tilsikre, at kravene indenfor belysning overholdes, for den ønskede DGNB-certificering. Kravene til bygnings belysning kan variere fra projekt til projekt. Derfor står vi klar til at hjælpe og dokumentere, at kravene bliver overholdt. Det gør vi b.la. ved hjælp af vores lyslaboratorie.
Et krav kunne f.eks. være en bestemt farvegengivelse (RA-værdi), der skal overholdes og dokumenteres.

Teamtronic har egne test faciliteter til spectrumtanalyse, guniometer og EMC-test, der giver valid dokumentation for at kravene til den ønskede DGNB-certificering overholdes.

Du kan læse mere om vores test laboratorie her: Lysmåling