Scroll to top

DALI programmering

Moderne belysning

Der stilles hele tiden flere og flere krav til moderne belysning. Det skal være mere avanceret, energibesparende og praktisk. Det forudsætter, at man udnytter optimeret planlægning, installation og intelligent lysstyring til dens fulde potentiale, som dagens systemer tilbyder.

Når alt fungerer i et større sammenhæng, beskytter du miljøet, reducere energiomkostninger og forbedre arbejdsmiljøet.

Human Centric Lightning bruges I forskellige udtrækninger indenfor undervisning, kontor, sundhedssektoren og industri.Lys viser sig at have stor indvirkning på mennesket. Lys stimulerer og påvirker vores humør og aktivitetsniveau. Derfor kan man ved hjælp af intelligent lysjustere menneskers døgnrytme og forbedre deres motivation, trivsel og produktivitet. LED har gjort det muligt at justere det hvide lys, derfor kan LED dioden nu styres nemt via betjeningssystemer og programmeringer, for at opnå den ønskede effekt i de ønskede brugssituationer. Derfor er Human Centric lightning blevet en vigtig faktor indenfor nyere belysningsteknologier.

Hvorfor Teamtronic?

Teamtronic er den perfekte samarbejdspartner til netop dette område. Teamtronic er en belysningsvirksomhed, der både leverer belysningsarmatur, programmering og opsætning i en samlet pakke for Human Centric Lightning.
Derfor får du en løsning, der med sikkerhed fungerer fra start. Som belysningsleverandør samler og konfigurerer vi selv vores egene belysningsarmatur. Derfor har vi fuld kontrol og viden, der er med til at sikre programmeringen og opsætningen forløber korrekt.
Teamtronics software afdeling har kompetencerne til at programmere og opsætte dagslysstyret belysning, og ingen projekter er for komplekse, til vi kan løse det.

Tag kontakt til vores afdeling indenfor PLC programmering: