ModelD med FastFlex Gen4

Består af grupper: Standard, Differentiation Array (DA)

Standard ModelD FastFlex Gen4, ‘one-stop-shop’-løsningen for boligområder. Standarden ModelD FastFlex Gen4 isa LED belysningssystem med to centrale elementer:  LED bord og en FastFlex linse. Der er to board formfaktorer (2 × 8 og 2 × 4) og otte standardlinser, der opfylder de mest almindelige vej- og industrianvendelser. Den er velegnet til drift med Xitanium LED udendørs drivere.

ModelD er en kombination med FastFlex DA Gen4 til exceptionel optisk differentiering. ModelD med FastFlex Gen4 Differentiation Array (DA) versioner er systemforslag (LED modul driver), der muliggør ekstraordinær optisk differentiering ved brug af tredjeparts 2 × 2 array linser, herunder høj temperatur 2 × 2 linser. Der er fire board formfaktorer (2 × 8, 2 × 6, 2 × 4 og 2 × 2). De er velegnet til drift med Xitanium LED udendørs drivere og er kompatible med Zhaga bog 15. Alle til grupper har en ny Tc punkt for nem adgang, patenteret overspændingsbeskyttelse, en bred vifte af farvetemperaturer (CCT) og farvegengivelsesindeks (CRI) muligheder.

Ultimativ ydeevne og design fleksibilitet

  • Nuværende rækkevidde fra 100 til 1500 mA til fleksibilitet i flux
  • Den nyeste LED-effekt op til 176 lumen pr. Watt
  • Fremragende lyskvalitet med CRI 70 og 80 i en række af farvetemperaturer
  • Patenteret modul overspændingsbeskyttelse op til 10 kilovolt
  • Ny case temperatur (Tc) målepunkt på forsiden af brættet for nem adgang
  • Bredt lumenudgangssortiment, der passer til alle anvendelsesbehov
  • Komplet systemforslag med en bred vifte af driver valg

Fordele for vores kunder i Europa

Kort tid til markedet og minimum samlingstid via 9 standard FastFlex moduler og 8 standard linser. Optisk differentiering og kort samlingstid (FastFlex DA & DAX plus tredjepart 2×2 50 mm linser)

Applikationer

Bolig – stier, fodgænger turisme og kommercielle områder

Blandet trafik – kommercielle og turistområder og bycentre

Highways – nationale veje, landlige veje

Fuld portefølje tilbud

Omfanget omfatter 3000, 4000, på forespørgsel 2700, 5700 og 6500 K Farvetemperaturer. Valg af farvegengivelsesindeks (CRI) på 70 og 80

Systemgaranti på fem år

Introduktion af ModelD Gen4

Udendørs og streetlighting er to meget forskelligartede felter, og som en kunde i Teamtronic kan du differentiere din ModelD gennem side og topmonterede og forskellige polet design, hastighed til marked, optisk (fotometrisk) ydeevne, effektivitet, pris eller produkt livstid.

På disse områder udviklede vi ModelD-generationen i kombination med FastFlex-porteføljen, så vi kan opfylde alle projektkrav. ModelD FastFlex Gen4 giver dig mere end topmoderne LED-streetlighting; Den understøttes af lysdesign i din by med det nordiske design og nordiclight filisofi.

Fra en one-stop-shop til unik optisk ydeevne til boligområdet

Standard ModelD FastFlex Gen4 er en ideel ‘one-stop-shop’ løsning med boards og linser fra Philips. Det forkorter din udviklingscyklus, og giver stadig optisk fleksibilitet takket være otte standardlysfordelinger. Når du vil have enestående fotometrisk ydelse, giver FastFlex Gen4 Differentiation Array (DA) og den nye FastFlex Differentiation Protected (DP) dig mulighed for at bruge tredjepartslinser til et ubegrænset udvalg af optiske konfigurationer.

Uovertruffen lumen pr. Watt

ModelD FastFlex LED-kort Gen4 tilbyder energieffektivitet i topklasse, med en effektivitets effekt på op til 176 lumen pr. Watt. De bemærkelsesværdige energibesparelser og CO2-reduktioner, der opnås med et Fortimo FastFlex LED Gen4-system, kan udvides yderligere ved at sænke lysniveauet i off-peak timer (FastFlex-understøttelse af flere dimmerprotokoller). Energiforbruget er reduceret, og let forurening minimeres og forbedrer livskvaliteten for lokale beboere.